Dezvoltare Personală
HomeServicii
 

Consiliere Dezvoltare Personală

Vei descoperi cine ești, ce îți dorești cu adevărat de la viață, și care sunt resursele tale reale, obiectivele tale, potențialul tău latent, și scopurile din viața ta!

Consiliere Profesională & Vocațională

Vei obține mai multă claritate, și vei fi capabil să faci alegeri corecte, optime pentru fiecare situație sau persoană în parte.

Business Coaching

ehnici avansate de marketing, vânzări, comunicare eficientă, gestionarea conflictelor, recrutare de personal, delegare sarcini, programare neurolingvistică (NLP), lidership (conducere eficiență)  și hipnoză – pentru antreprenori și managerii de vânzări.

4792
Daniel Moiș
 
Hai să discutăm GRATUIT!CERE O DISCUȚIE GRATUITĂ!
Viața ta se poate schimba radical în doar 24 de ore!
Vei începe să vezi lucrurile altfel. Mai clar, mai obiectiv. Și să faci o analiză critică a faptelor, a întâmplărilor și a altor persoane. Vei planifica atent, vei lua decizii bune și vei înceta să lași lucrurile importante la voia întâmplării.
 
Viața ta depinde în mare măsură doar de tine. Ești singurul responsabil de ceea ce ți se întâmplă. Și stă în puterea ta să schimbi lucrurile în favoarea ta.
Vei avea scopuri clare și bine definite!
Vei învăța să identifici scopurile tale, pe care le vei defini clar. Le vei deosebi de scopurile altora, și vei fi capabil să te orientezi spre propriul interes, la un nivel ridicat de performanță și eficiență.
 
Vei schimba ezitarea cu acțiunea concretă, și teama de risc cu curajul de a trece la treabă imediat! Bazându-te pe propriile tale competențe, pe care le vei dezvolta la un bivel cât mai ridicat!
Vei avea rezultate
Faptele vorbesc, și rezultatele pe care tu le vei obține. Imediat ce vei fi antrenat să te concentrezi asupra lor, ele vor apare! Abilitatea ta de a ignora excesul de informații inutile, și de a te concentra pe lucrurile care chiar contează, va face diferența!
 
Vei reuși să visezi, să planifici, și apoi să pui în practică proiectele cele mai îndrăznețe, cu curajul unui om competent, bazat pe propriile forțe. În care are încredere deplină.